Infohouse Training & Consultancy

Historie

Infohouse  staat voor verbetering van de informatiehuishouding in uw organisatie en kijkt samen met u naar concrete oplossingen. 

Infohouse bestaat als organisatie sinds 1 januari 2007, uit de behoefte van oprichter Peter de Vree om zelf inhoud te kunnen geven aan verbeteringsprocessen in verschillende organisaties. Mensen helpen hun werk efficiënter en effectiever te doen met behulp van tools in Excel, Word, Powerpoint en Access, dát staat hierbij centraal.

Om dit goed in de praktijk te kunnen brengen kan Peter de Vree putten uit 16 jaar bedrijfservaring in organisaties als Rockwool Roermond, Prisma Facility Management, Kinderopvang Humanitas, Euramax Coated Products en Stork Industry Services. Tijdens functies als assistent controller, senior medewerker accounting, informatie-analist, controller productie en managementteam-lid is ruime ervaring opgedaan in het automatiseren van werkprocessen op het gebied van controlling/finance, sales, productie en planning. Hierbij is vergaand gebruik gemaakt van de mogelijkheden van Excel en Access.

Belangrijk bij dit alles is steeds geweest (en nog steeds is) dat enerzijds de eindgebruiker centraal stond en anderzijds de visie/strategie van de organisatie werd ondersteund met passende oplossingen.

Naam Infohouse

Hier komt tevens de naam Infohouse vandaan, hetgeen inhoudt dat er te allen tijde wordt gehandeld vanuit een visie op de informatiehuishouding. Vanuit deze visie wordt richting bepaald en vervolgens uitvoering gedaan op basis van projecten. Dit maakt de oplossingen ook duurzamer van karakter....

Op deze wijze helpt Infohouse u verder!

Peter de Vree