Infohouse Training & Consultancy

Missie en visie 

Visie  

Infohouse staat voor verbetering van de informatiehuishouding in uw organisatie en kijkt samen met u naar concrete oplossingen. Uw klantproces staat daarbij te allen tijde centraal en Infohouse denkt mee naar voor u werkbare oplossingen, óók als dat niet ten voordele van Infohouse is.

 

Een tevreden klant vertaalt zich terug op de langere termijn en daar ligt voor Infohouse dan ook de focus op. Infohouse werkt tegen lage tarieven en heeft transparantie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan, van opdrachtformulering tot eindproduct.

Met het oog op continue kwaliteitsverbetering en verankering van kennis en kunde in de organisatie, streeft InfoHouse ernaar om zoveel mogelijk kennisoverdracht te bereiken bij uw medewerkers. Het principe van train-de-trainer is daarbij de basis. Het beheer van eindproducten moet dan ook zoveel mogelijk bij u als klant komen te liggen.

Infohouse komt graag bij u langs om mogelijkheden vrijblijvend te bespreken! Kijk bij dienstverlening voor concrete voorbeelden en toepassingen van InfoHouse.  

Lees meer over de dienstverlening van Infohouse...